25-vjeçari bën marrëdhënie me motrën e vogël, ja kërkesa befasuese që i erdhi pas disa muajsh

  • 28 gusht 2019 - 19:53
25-vjeçari bën marrëdhënie me motrën e vogël, ja kërkesa befasuese që i erdhi pas disa muajsh

E dashur Deidre,

Unë e kam puthur motrën time për ta ngushëlluar pasi i dashuri e kishte lënë dhe përfunduam duke bërë s e ks në krevat. Ajo ka punë të mirë, ka shtëpi të sajën dhe një makinë të mirë, mirëpo i dashuri i saj kishte qenë i t m errshëm. Ajo është shumë e bukur por ai e kishte bërë të ndihej si një p lehrë.

Ai e kishte thirrur atë me emra të ndryshëm. Kur e kishte t radhtuar disi e kishte bërë që kjo të ndihej sikurse ishte fajtore. Askush në familjen tonë nuk e kishte pëlqyer atë. Ajo është 21 vjeçe dhe unë jam 25. Ajo më kishte thirrur para disa muajve në mbrëmje. Më kishte thënë se i dashuri i saj po takohet me dikë tjetër dhe kur kishin debatuar ai e kishte quajtur atë të trashë dhe të shëmtuar. 

Më pas kishte marrë rrobat e tij dhe ishte larguar, duke i thënë se po ndaheshin. Ajo kishte filluar të qajë dhe më kishte thënë se me të vërtetë duhej të ishte aq e shëmtuar pasi nuk e meritonte të ndihej e dashur. Unë menjëherë isha nisur tek ajo për ta ngushëlluar. E kisha përqafuar. I thashë se është e bukur dhe e lezetshme dhe e kisha puthur në buzë.

Ajo ndaloi së qari dhe më kishte pyetur nëse me të vërtetë e mendoja këtë. Unë i thashë po dhe e kisha puthur prapë me pasion. Të dy ishim sh frenuar, kishim shkuar në dhomë të gjumit dhe kishim bërë s eks. Ishte s eksi më i mirë ndonjëherë. Unë kisha qëndruar natën me të dhe kishim bërë prapë s eks në mëngjes. Të dy na kishte pëlqyer por ishim pajtuar që ta mbajmë këtë s ekret.

Sidoqoftë, këtë nuk mund ta largoja nga mendja dhe pas 2 ditësh kisha filluar të flasë për të. Prapë kishim përfunduar në shtrat dhe kësaj here ishte s eksi edhe më i mirë. Që atëherë vazhdojmë ta bëjmë. Por, këtë mëngjes ajo më befasoi kur më tha se është sh t atzënë dhe se është fëmija im. Ajo dëshiron të shpërngulet me mua dhe të jetoj si një çift”, rrëfehet 25 vjeçari.

(Kosova Sot Online)