Keni vetëm 7 ditë pa bërë marrëdhënie? Mendohuni mirë për sonte, po kaloi edhe kjo ditë do...

  • 01 shtator 2019 - 16:06
Keni vetëm 7 ditë pa bërë marrëdhënie? Mendohuni mirë për sonte, po kaloi edhe kjo ditë do...

Prej kohësh dihet se mungesa e aktivitetit s e ksual ka shumë rëndësi për shëndetin, e nëse pushojmë ta praktikojmë humbim disa gjëra të rëndësishme. Shumë ekspertë tregojnë se mungesa e marrëdhënieve intime për vetëm një javë shkakton pasoja të mëdha, si:

Tensioni

Momentet intime me partnerin tuaj janë shumë të dobishme dhe të kënaqshme, andaj ndikojnë në zvogëlimin e s t resit. Prandaj kur pushojmë së praktikuari humbin dobitë të cilat i kemi pasur nga s eksi.

Problemet me zemrën

E dimë që ata të cilët nuk praktikojnë kurrfarë ushtrimesh kanë më shumë probleme me zemrën. Pasi që seksi është një lloj aktiviteti fizik, përmirëson shëndetin tonë.

Pos kësaj, meshkujt të cilët kanë pasur seks një herë në javë kanë më pak shanse të kenë problem me ereksionin, ndërsa ata të cilët një kohë të gjatë nuk kanë pasur seks kanë probleme të mëdha me e reksionin.

Mungesa e vetëbesimit

Kur ndërprisni marrëdhëniet me parterin, filloni të ndiheni e padëshirueshme. Mbase filloni të mendoni që me partnerin tuaj nuk shiheni shpesh për shkak që ai ose ajo nuk dëshiron.

(Kosova Sot Online)