Ja ku duhet ta prekni një femër që ajo të çmendet pas jush

  • 12 shtator 2019 - 20:02
Ja ku duhet ta prekni një femër që ajo të çmendet pas jush

Nëse doni vërtetë që ta kënaqni një femër në seks, atëherë më ;larë duhet të mësoni se ku duhet ta prekeni.

Sipas studimeve prekja është kryesorja në një marrdhënie seksuale.  “Ju mund të ndjeni se si unë ju prek ju, ndërkohë që ndjej të prekurat e femrës.”

Përfitoni nga teknika e terapisë seksuale. Lëreni partneren të shtrihet në shpinë. Prekini ngadalë flokët, hundën, veshët, buzët çdo gjë. Ju pretendoni të jeni shansi i fundit për të shijuar trupin e saj. Shkoni më poshtë te trupi i saj dhe prekjani këmbët, pastaj kthehuni përsëri nga fillimi.

“Qëllimi është hartimi i territorit të ri erotik, në gjenitalet, gjoksin dhe kofshët e brendshme, ka më shumë receptorë nervorë, kështu që këto janë pjesët më të ndjeshme të trupit. Pothuajse çdo pjesë e trupit mund të bëhet erotike në qoftë se ju e dini se si ta lidhni atë me kënaqësi seksuale.’, u shpreh një sociolog.

(Kosova Sot Online)