Ja si të mos turpëroheni dhe ta çmendni në shtrat/ Truku i thjeshtë që...

  • 15 shtator 2019 - 20:02
Ja si të mos turpëroheni dhe ta çmendni në shtrat/ Truku i thjeshtë që...

Një terapiste e seksit ka zbuluar një truk të fshehtë se si t’i shmangni problemet me er.eksion.

Problemet e tilla janë shumë të zakonshme te meshkujt, e posaçërisht tek ata mbi moshën 40-vjeçare.

Ekspertët thonë se zakonisht këto probleme shfaqen si pasojë e stresit, lodhjes, ankthit apo konsumimit të tepërt të alk.oolit.

Kate Moyle, terapiste psikoseksuale dhe e lidhjeve, ka thënë se shumë shpesh, si çift, njerëzit nuk e kuptojnë se përse shfaqen problemet me ereksion dhe kjo ndodh për shkak të ankthit apo shqetësimit.

“Çfarë duhet të bëni është ta largoni shqetësimin e se.ksit penetriv për një sasi të caktuar kohore. Është mirë ta largoni presionin se duhet të keni er.eksion dhe kështu të përqendroheni në se.ks jo-penetriv, siç është paraloja dhe prekjet.

Duke e larguar presionin kjo u mundëson çifteve ta shijojnë momentin së bashku”, ka treguar ajo.

Kate po ashtu sugjeron që për një muaj të mos bëni s.eks penetriv dhe marrëdhënien ta përqendroni vetëm në momente të paralojës.

(Kosova Sot Online)