Çdo grua meriton një burrë që e respekton atë

  • 20 shtator 2019 - 15:57
Çdo grua meriton një burrë që e respekton atë

Ju jeni një person unik në llojin tuaj. Ju keni vetëm veten dhe duhet të jeni krenar për këtë. Asnjëherë mos e bindni veten se nuk meritoni më shumë. Ju meritoni. Ju meritoni një dashuri më të mirë, me mashkullin më të mirë. Sidoqoftë, para se ta takoni atë do të duhet të prisni, por do t’ia ketë vlejtur. Fatkeqësisht, shumë prej nesh vazhdojnë të luftojnë për marrëdhënie që thjesht kanë mbijetuar dhe nuk ia vlejnë t’u kushtohet koha dhe vëmendja jonë.

Kjo marrëdhënie është vuajtje totale. Ata nuk mund të gjejnë një pikë takimi. Gjatë jetës, ne kuptojmë se krijimi i një shtëpie dhe të pasurit një familje nuk është për të gjithë. Zbulojmë se nuk mund të humbim kohë në marrëdhënie që nuk e bëjnë jetën tonë më të çmuar. Ju jeni një person i jashtëzakonshëm që meriton dashuri të jashtëzakonshme. Dhe kjo dashuri e jashtëzakonshme do t’ju jepet nga një mashkull i jashtëzakonshëm. Ju meritoni dikë me të cilin mund të hapeni plotësisht. Ky është një mashkull me të cilin do të ndiheni të qetë. Ju meritoni një mashkull që do t’ju shtyjë të jeni më të mirë. Ai do t’ju motivojë dhe frymëzojë të jetoni një jetë të plotë. Me të do të kuptoni se është më mirë të jetoni një jetë mesatare me të sesa me ndonjë njeri tjetër.

Ju meritoni dikë që t’ju bëjë të qeshni, të shtoni ngjyra të ndritshme në jetën tuaj. Dikë që ka një sens të shkëlqyeshëm humori dhe më në fund do të jeni të lumtur. Ju meritoni një njeri që nuk do lodhet kurrë që t’ju bëjë të lumtur. Ai do të jetë i lumtur, duke ju bërë të lumtur. Për ta bërë këtë, ai do të përdorë çdo mundësi. Ai do t’ju gjykojë me energji pozitive.

Ju jeni të denjë për një mashkull që do të luftojë për ju. Ju jeni të denjë për një mashkull që nuk ka frikë nga e ardhmja pranë jush. Ai nuk është ai që jeton momentin. Mendohuni më përpara dhe jini përgjegjës. Ju meritoni dikë që ju kupton vërtet. Ky është një mashkull që gjithmonë e di se si ndjehesh. Ky është njeriu që gjithmonë përpiqet t’ju dëgjojë.

Është mashkulli që nuk do të lodhet kurrë t’ju dëgjojë, sepse ai vlerëson gjithçka që doni të thoni. Ju meritoni një mashkull të tillë me të cilin do të ndjeheni të vlerësuar. Ai nuk do të humbasë mundësinë për t’ju treguar rëndësinë tuaj. Ju jeni të denjë për dikë që ju trajton me respekt. Ai mashkull do të kuptojë që ju keni kufij dhe ai do t’i respektojë ata.

(Kosova Sot Online)