Nëse nuk ka kimi, nuk mund të ketë dashuri

  • 02 tetor 2019 - 11:53
Nëse nuk ka kimi, nuk mund të ketë dashuri

Në dashuri, gjithçka ka të bëjë me kiminë, një përbërës që nuk mund të mungojë në një lidhje. Por si ta njohim atë?

Kimia ju bën të njihni shokun tuaj të shpirtit

Kimia na bën të njohim bashkëshortin. Ka burra që, në shikim të parë, janë në gjendje të na rrëmbejnë, të prishin hormonet tona.

Është karburant i dashurisë

Pa kimi nuk mund të shkojë përtej takimit të parë. Ajo është karburanti i dashurisë, ndjenja që na jep fluturat në stomak dhe ajo dëshirë e pandalshme për ta parë përsëri.

Krijon obligacione të pazgjidhshme

Kimia krijon lidhje të forta dhe të pazgjidhshme, si dhe mbron marrëdhëniet nga çdo krizë e mundshme.

Ju bën të ndjeheni mirë

Nëse jeni mirë me të kur jeni me të, buzëqeshni ose ndodh që ta bëni atë pa ndonjë arsye të veçantë ndërsa mendoni për të, kjo është kimi!

Kjo ju bën më pozitiv

Kimia jep një qasje pozitive për jetën. Kjo na bën të ndjehemi të pamposhtshëm, të aftë për t’u përballur dhe për të kapërcyer çdo vështirësi së bashku. Kur ekziston një kimi e fortë, veçanërisht në periudhat e hershme, njerëzit që e përbëjnë çiftin ndjehen plot dëshirë për të pushtuar botën dhe për të bërë plane së bashku.

Ju bën të riktheheni në adoleshencë

Sa herë ju ndodh të jeni vonë dhe të zgjoheni herët për të shkuar në zyrë, por prapë ndjeheni të mbushur me energji? Kimia ju bën të ktheheni në adoleshencë.

Të bën të mos mendosh

Gjërat e bukura të dashurisë nuk arsyetohen, por nxiten nga një pasion i pakontrollueshëm dhe një dëshirë e çmendur për të qenë së bashku. Kur ka kimi, ne mund të bëjmë milje për të parë njëri-tjetrin vetëm 2 orë, ose të lëmë një mbrëmje për të shkuar në darkë në plazh. Dashuria nuk njeh asnjë arsye.

Kimia bën kompromis

Dashuria jo gjithmonë është trëndafila dhe lule, sidomos pas disa vitesh marrëdhënie, por kimia i bën kompromiset të pranueshme dhe i bën vështirësitë të tolerohen më mirë.

Ju bën të thoni “e tij”

Kimia është diçka që nuk mund të shpjegohet. Diçka që na bën të themi “e tij”. Me aromën dhe tingujt e zërit të tij, pikat e forta dhe të metat e tij.

(Kosova Sot Online)