Këto 5 eskperienca seksuale duhet t’i provoni patjetër të paktën një herë

  • 04 tetor 2019 - 17:56
Këto 5 eskperienca seksuale duhet t’i provoni patjetër të paktën një herë

Asnjëherë nuk mund të thoni që i keni provuar të gjitha në seks. Po ju rendisim 5 eksperienca seksuale që duhet t’i provoi të paktën një herë në jetën tuaj.

Të bësh seks në publik

Rreziku, frika nga zbulimi, kundërshtimi i rregullave është ajo që e bën atmosferën edhe më emocionuese. Kjo është arsyeja pse të paktën një herë, nëse jo dy, duhet të bëni seks në publik! Për shembull, do të duket se ishte perfekte në vendin e punës? 

Të qenit i/e nënshtruar

A keni provuar ndonjëherë praktika si skllavërimi, apo edhe thjesht për ta lënë veten të lidhur dhe të mbizotëruar nga partneri juaj. Eksitimi do të jetë shumë i madh, ne e garantojmë atë.

Seksi në grup

Ju mund të keni provuar një treshe, por nuk ka kufi në numrin e pjesëmarrësve. Seksi në grup është diçka që nuk mund ta kuptoni derisa ta provoni, nëse jeni beqar (ose në një lidhje të hapur) përfitoni nga kjo!

Lodrat e seksit

Më besoni, nëse nuk e keni provuar kurrë, atëherë ndoshta është koha ta bëni. Përdorimi i një shfaqje erotike do t’ju bëjë të provoni gjërat që nuk keni ndier kurrë më parë. Thjesht bëj pak praktikë dhe gjithçka bëhet më familjare.

(Kosova Sot Online)