8 karakteristikat fizike të grave që burrat i preferojnë më shumë

  • 15 tetor 2019 - 11:16
8 karakteristikat fizike të grave që burrat i preferojnë më shumë

Çdo burrë, por edhe çdo grua, ka “llojin e tij ideal”, preferencat e tij, shijet e tij personale sa i përket standardeve estetike. Por ka disa detaje që tërheqin më shumë vëmendjen sesa disa të tjera. Dhe kështu bëhet e mundur të flasim për 8 karakteristikat fizike të grave që burrat i pëlqejnë shumë.

Buzët e rrumbullakëta

Kjo e veçantë duket se tërheq vëmendjen e burrave në çdo vend të botës. Buzët veçanërisht ato të plota, me një formë të rrumbullakosur, janë një nga karakteristikat fizike që tërheqin më shumë fantazitë e mashkullit. Një kërkim nga Universiteti i Mançesterit disa vjet më parë i quajti ato një nga detajet më seksi.

Toni i zërit

Toni i zërit, së bashku me mënyrën se si ne shikojmë ndërsa flasim, janë një tjetër nga ato karakteristika që dallohen në sytë e meshkujve. Ka nga ata që kanë shkuar deri aty sa ta quajnë një grua veçanërisht tërheqëse nga mënyra e saj e të folurit, pavarësisht pamjes së saj fizike!

Sytë dhe mënyra e shikimit

Nuk mund të na mungonte kjo karakteristikë e grave, e njohur gjithashtu si universale. Mbi të gjitha format, së bashku me mënyrën e shikimit dhe vëzhgimit, janë detajet që godasin dhe tërheqin burrat.

Gjatësia e flokëve

Një tjetër nga 8 karakteristikat fizike të grave që tërheqin burrat nga lindja në perëndim, veri dhe jug është gjatësia e flokëve të tyre! Natyra njerëzore ka qenë e qartë për këtë karakteristikë fizike të grave. Flokët e shkurtër konsiderohen më pak femëror dhe më pak seksi se flokët e gjatë.

Era e feromonit

Shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm se secili lëshon një feromon të veçantë me një aromë të pakuptueshme. Një erë që na bën disi unik, dhe kjo gjithashtu rezulton të jetë një tipar shumë i theksuar nga burrat.

Harkimet e buta

Një grua me kthesa të buta dhe jo këndore është në gjendje të tërheqë sytë e burrave.

Ngjyra e kuqe

Një grua që vesh këtë ngjyrë konsiderohet tërheqëse. Një tjetër nga ato karakteristika që jo vetëm që konsiderohen nga burrat, por konsiderohen kudo si një emblemë joshjeje.

Pjesa e poshtme e shpinës

Më në fund nuk mund të mungonte kjo veçanti që njihet si tejet seksi. Aq shumë saqë disa kultura mësojnë dhe inkurajojnë kujdesin dhe formën e vitheve si një sinonim i feminitetit.

(Kosova Sot Online)