“U dashurova me të njëjtën grua si burri im”- Historia e çuditshme e çiftit: Jetojmë bashkë, s’është shumë ndryshe nga një marrëdhënie tradicionale

  • 18 tetor 2019 - 11:52
“U dashurova me të njëjtën grua si burri im”- Historia e çuditshme e çiftit: Jetojmë bashkë, s’është shumë ndryshe nga një marrëdhënie tradicionale

Mary, 32-vjeç dhe Le Barilla, 34-vjeç, u njohën kur ishin 13-vjeç dhe pritën deri sa Maria mbushi 17-vjeç dhe u martuan. Ata jetojnë në Uashington, ku kanë një palestër, ku edhe njohën partneren tjetër, Kim.

“Kim ishte anëtare në palestrën tonë. Në fillim ishim miq, më pas filloi një tërheqje. Një marrëdhënie romantike filloi në 2016. Atë vit u dashuruam në dy periudha të ndryshme. Vendosëm të jetonim të tre sa kohë ishim shumë mirë”, tha Leo.

“Sinqerisht, nuk është shumë ndryshe nga një marrëdhënie tradicionale me dy persona, ne kemi një marrëdhënie të veçantë me secilin nga partnerët tanë që i duam dhe i vlerësojmë”, vijoi ai më tej.

(Kosova Sot Online)