Ekspertët: Këto lloje të grave tradhtohen çdoherë nga partneri

  • 01 janar 2020 - 16:34
Ekspertët: Këto lloje të grave tradhtohen çdoherë nga partneri

Ekspertët e marrëdhënieve dhe marrëdhënieve pohojnë se ka disa lloje të njerëzve që janë të prirë të tradhtojnë partnerët e tyre.

Më poshtë, zbuloni se cilat pesë lloje të grave përfundojnë si partnerë të tradhtuar çdoherë:

Gra xheloze

Xhelozia e tepërt te burrat provokon mendimet e tradhtisë. Për shkak të kësaj, ata fillojnë të shikojnë gratë e tjera.

“Gruaja viktimë”

Meshkujt nuk e pëlqejnë këtë lloj gruaje. Ata me kënaqësi do ta mashtrojnë një grua të tillë, pasi nuk është e tmerrshme në mendjen e tyre nëse gruaja në fjalë është përsëri një viktimë.

Një grua që fal mashtrimin

Nëse e ke falur një herë, ai do të të mashtrojë përsëri.

Grua e verbër për flirtin e partnerit

Ekspertët ende besojnë se nuk ka miqësi midis burrave dhe grave. Nëse burri juaj po shikon gra të tjera, mos prisni para këtij fakti. Merrni masa.

“Gratë e liga”

Bukuria e një gruaje qëndron në buzëqeshjen e saj, aftësinë e saj për të shijuar sukses dhe për të mbështetur suksesin e burrit të saj.

Nëse e kritikoni vazhdimisht atë dhe mohoni aftësitë e tij, ai do t’ua kthejë shpinën dhe të largohet prej jush.

(Kosova Sot Online)