Shkencëtarët zbulojnë formulën për seks të përsosur

  • 13 janar 2020 - 17:57
Shkencëtarët zbulojnë formulën për seks të përsosur

Seksi, përveç që është argëtues, është i tepërt i kërkuar në çdo marrëdhënie për të mbajtur partnerët të lumtur.

Sidoqoftë, kjo nuk është aq e lehtë për t’u arritur, sepse nuk është vetëm një akt dashurie, por diçka më shumë është e nevojshme.

Nëse mendoni edhe për një paralojë, ju keni vetëm pjesërisht të drejtë, thonë shkencëtarët që pretendojnë se kanë zbuluar një formulë që do të çojë jetën tuaj seksuale në një nivel krejt të ri!

Bëhen rreth 15 minuta pas seksit në vetvete, dhe ajo kohë duhet të kalohet në përkëdhelje me partnerin, pasi një seri sondazhesh ka dëshmuar se janë pjesë kryesore e një marrëdhënieje të dashur që sjell kënaqësi të vërtetë në seks.

Përkatësisht, sa më gjatë të zgjasë marrëdhënia seksuale, aq më e madhe është kënaqësia e jetës seksuale dhe përfundimi i shkencëtarëve është se në ato momente arrihet niveli i intimitetit që është i dëshirueshëm…

(Kosova Sot Online)