Nëse mendoni se janë paratë e keni gabim, ja çfarë kërkojnë femrat në të vërtetë nga partneri

  • 18 janar 2020 - 17:37
Nëse mendoni se janë paratë e keni gabim, ja çfarë kërkojnë femrat në të vërtetë nga partneri

Humorin dhe ironinë me masë; femrat vdesin për meshkujt që kanë sens humori. Qëllime të përbashkëta dhe realizimin e tyre në çift. Liri dhe pavarësi që nuk kufizohet nga prania e një mashkulli në jetë e saj. Qëndrueshmëri dhe lidhje stabël. Të jeni spontan dhe t’i dilni ballë situatave të papritura në çdo fushë të jetës.

Puthje dhe përkëdhelje që t’i tregoni se është arsyeja juaj e dashurisë. Sek.s fantastik. Të ndiheni krenar për të.


(Kosova Sot Online)