Ja sa beqarë janë në Kosovë

  • 14 shkurt 2020 - 09:31
Ja sa beqarë janë në Kosovë

Sot  në të gjihtë botën shënohet  Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve.

Kjo ‘festë’  shënohet edhe Kosovë. Në një hulumtim që e ka bërë “Kerolli” del se Dita e të Dashuruarve e gjen Kosovën me 112 mijë beqarë, prej tyre 74 mijë janë meshkuj dhe 38 mijë femra.

Të martuar, sipas këtij hulumtimi, janë 160 mijë persona, kurse të fejuar janë 28 mijë persona.

Të dhënat janë publikuar në rrjetin social Facebook.

(Kosova Sot Online)