Sekretet që nuk duhet t’ia thoni partnerit…

  • 03 prill 2020 - 11:31
Sekretet që nuk duhet t’ia thoni partnerit…

Ka disa gjëra që nuk duhet t’ia thoni partnerit tuaj edhe pse sinqeriteti është një pjesë shumë e rëndësishme për një marrëdhënie. Më poshtë njihuni me 10 sekretet që s’duhet t’ia thoni partnerit:

Shoku i tij është shumë simpatik.

Ti ke kontrolluar ex-in e tij në Facebook.

Seksin që e doje me të e ke përjetuar me ex-in tënd.

U shtire për orgazmën.

Penisi i tij nuk është më i madhi që ke parë.

Ti e urren shokun e tij të ngushtë.

Ti nuk ja dhe numrin e telefonit, atij djalit që të pëlqeu shumë.

Seksin më të mirë e ke përjetuar me të

Ti i urren prindërit e tij.

Ti e urren T-shirtin e tij të preferuar.

(Kosova Sot Online)