“Burri im kishte pasur s*ks me shoqen time më të mirë, ndërsa tani unë…”

  • 28 prill 2020 - 10:22
“Burri im kishte pasur s*ks me shoqen time më të mirë, ndërsa tani unë…”

Unë jam 28 vjeqare dhe jam e martuar. Me burrin tim kemi dy vajza të vogla dhe deri më tani mendoja se kisha jetën më të mirë. Mirëpo, tani zbulova se ai kishte bërë s.eks me shoqen time më të mirë, në fillim të lidhjes tonë. Tani ndihem e shkatërruar.

Psikologia përgjigjet: E kam zbuluar se burri im kishte marrëdhënie se.ksuale me një grua tjetër, e cila është shoqja ime më e mirë. Kishte ndodhur para pesë vitesh, por më ka lënduar.
Muajin e kaluar telefoni im u prish, kështu që burri im më huazoj një telefon të vjetër të tij. Ai nuk e kishte përdorur atë për disa vite dhe mendoj se unë duhet ta përdor vetëm për disa ditë.

Isha mbërthyer në stacion. Dy trena ishin anuluar, kështu që unë gjeta kohë të lexoja mesazhe të vjetra në mes të tij dhe shoqes time. Tani e di se ata kishin një natë të cmendur në fillim të marrëdhënies tonë.

Ne jemi të dy 28 vjeqar dhe kemi dy vajza të vogla. Mendoja se jeta ime ishte perfekt, por tani ndihem e ndarë në copa. Nuk mund ta nxjerë atë nga koka ime.

Psikologia përgjigjet: Është turp që keni kontrolluar telefonin e tij, por ju duhet të flisni me të dhe tua shpjegoj atë që dini. Dukt sikur ajo që ndodhi ishte thjeshtë një gabim.Ai ju ka bërë të lumtur që nga ajo kohë dhe ai është babai i vajzave tuaja. Bëj kujdes. Mos i hidhni të gjitha për një natë të keqe.

(Kosova Sot Online)