5 këshilla për të stimuluar të gjitha shqisat dhe për të rritur kënaqësinë

  • 12 qershor 2020 - 11:36
5 këshilla për të stimuluar të gjitha shqisat dhe për të rritur kënaqësinë

Nëse dëshironi të dilni nga rutina juaj e përditshme, këshilla e mirë është stimulimi ndijor. Gjeni se çfarë i pëlqen partneri juaj dhe sigurohuni që të ndjeni kënaqësi.

Prekni:

Kjo është një nga shqisat më të rëndësishme, pasi lëkura është organi më i madh. Masazhet dhe përkëdheljet janë perfekte për rritjen e ndjeshmërisë ndaj prekjes.

Dëgjoni:

Kënaqësia dëgjimore është një aleat i madh për të arritur një orgazmë. Ka shumë njerëz që duan të ndiejnë se po shijojnë plotësisht veten. Për të rritur këtë ndjenjë ju mund të kërkoni të pëshpëritni atë që dëshironi të bëni.

Nuhasni:

Perceptimi i një aromë të veçantë gjatë një takimi mund të jetë shumë i këndshëm. Ju mund të përdorni parfumin që pëlqeni më shumë.

Shijoni:

Ky kuptim ndihmon për të eksploruar trupin në një mënyrë më intime.

Shikoni:

Kjo është një ndjenjë e domosdoshme për burrat. Të parit intensivisht rrit eksitimin.

(Kosova Sot Online)