Bëni s*ks, por kujdes, ekspertët zbulojnë se mund të rrezikoni shumë nëse…

  • G.G /
  • 25 korrik 2020 - 11:30
Bëni s*ks, por kujdes, ekspertët zbulojnë se mund të rrezikoni shumë nëse…

Teksa situata nga pandemia nuk po duket te zbutet aspak, edhe ekspertet e s*ksit bejne thirrje që të shtohen masat e sigurisë për marrëdhëniet íntime gjatë kesaj periudhe.

Qendra britaniko-kolumbiane për kontrollin e Sèmundjeve ka këshilluar njerëzit që të kenë pak ose një partner s*ksual, per te mos u infektuar.

“S*ksi mund të jetë i rëndësishëm për mirëqenien psikologjike dhe sociale, është pjesë e jetës së përditshme. Njerëzit do e vazhdojnë marrëdhënien íntime gjatë pándemisë së Còvid-19. Bisedat që dekurajojnë ose turpërojnë njerëzit nga kontakti seksual mund të jenë të dèmshme dhe mund të dekurajojnë njerëzit të kërkojnë shërbime thelbësore të shëndetit seksual”, thotë një deklaratë nga BCCDC.

Raporti shton se nuk është e qartë nëse vírusi mund të trnasmetohet nëpërmjet raportit intim.

(Kosova Sot Online)