20 VITE ME PARE – 15 Shkurt 1998/ Arben Malaj padit Alimuçajn - Dossier - Kosova Sot
20 VITE ME PARE – 15 Shkurt 1998/ Arben Malaj padit Alimuçajn

20 VITE ME PARE – 15 Shkurt 1998/ Arben Malaj padit Alimuçajn

Skandali i fajdeve/ Denoncimi i dytë i ministrit të Financave

• Arben Malaj padit Alimuçajn

“Ka shpifur dhe ka frenuar administratorët”

Rikthehet polemika e vjeter mes qeverisë dhe VEFA-s. Prokuroria nis hetimet

 

• Protagonistët e javës/ Sharon Stone i jep fund beqarisë

 

• Berisha: Ende herët për Kushtetutën

Intervista/ E para për vendasit pas vitesh

Tiranë – Për herë të parë dje, Berisha është ndier kryetari i një partie në opozitë, kur ka ndaluar të flasë për shtypin pas një mbledhjeje të aktivit të zgjeruar të PD. Ai shpjegon arsyet nëse demokratët po vonojnë të futen në parlament dhe në komisionin e kushtetutes. Një gjë është e sigurt, se PD do të mungojë sërish në mbledhjen e radhës të Komisionit Kushtetues. Berisha tha, se vetëm Këshilli Kombëtar do të përcaktojë linjat e dialogut kushtetues.

18 orë e 19 minuta më parë
16/12/18