Ngjyra më e preferuar e sezonit - Femra - Kosova Sot
Ngjyra më e preferuar e sezonit

Ngjyra më e preferuar e sezonit

Nëse doni që të dukeni e bukur, sikur një milion dollarë, atëherë kjo është ngjyra adekuate për ju

Tonet neutrale janë diçka me çka jemi mësuar kur të hyjmë në vjeshtë dhe dimër, por na duhet që të pranojmë se ngjyrat e tilla japin pamjen më të bukur. Krahas të së zezës dhe të bardhës, ngjyrës bezhë dhe braun, e hirta e ka gjetur vendin dhe asaj i jemi kthyer meqë është e thjeshtë për t'u kombinuar, përshtatet mirë dhe kur të vendosim që ta kombinojmë edhe me ndonjë ngjyrë më të fortë. E dimë se përshtatet mirë me të kuqen, të verdhën, të kaltrën... Këtë sezon edhe palltoja e hirtë duhet të gjendet në ormanin e çdo vajze dhe gruaje. Pantallonat, fustanet, shallet, kapelat... do të luajmë me dizajnë, struktura, nuanca... Shikoni fotografitë dhe gjeni frymëzimin për vete…

(Kosova Sot) 

16 orë e 28 minuta më parë
10/12/18