Sekreti më i mirë për qerpikë të dendur - Femra - Kosova Sot
Sekreti më i mirë për qerpikë të dendur

Sekreti më i mirë për qerpikë të dendur

Nëse doni që qerpikët tuaj natyrorë të duken sikur artificialë, atëherë kemi një zgjidhje për ju

Nëse jeni të interesuara për një pamje të tillë, atëherë keni nevojë për këto pajisje: lakuesin e qerpikëve, një maskarë të vjetër, lehtë të tharë (jo më të vjetër se tre muaj) dhe një maskarë më të re, të lëngshme.

Procedura: Së pari lakoni qerpikët, me lakues. Më pas, në fillim vendoseni shtresën më të trashë dhe të dendur të maskarës (për vëllim më të madh) deri te rrënjët e qerpikëve, e më pas edhe një shtresë të maskarës së re (në maja), që qerpikët tuaj të duken të gjatë dhe shkëlqyes.

Rezultati: Keni qerpikë të gjatë dhe shkëlqyes pa kokërrza!

Pjesa më e mirë: Kur maskara juaj “e re” të teret paksa dhe nuk mund ta përdorni si të tillë, mos e humbni atë, por thjesht përdoreni si maskarë “të vjetër”.

(Kosova Sot)

15 orë e 17 minuta më parë
23/01/19