Ky do të jetë trendi i çantave për pranverën e 2018-s - Femra - Kosova Sot
Ky do të jetë trendi i çantave për pranverën e 2018-s

Ky do të jetë trendi i çantave për pranverën e 2018-s

Nëse keni vendosur të blini një çantë të re, por nuk dini çfarë modeli të zgjidhni, modelet e pranverës së 2018-s do t’u mahnisin.
1. Çantat me një rrip të gjatë
Kjo çantë do të jetë modeli kryesor për pranverën. Firma holandeze ‘Wandler’ ka nxjerrë disa nga modelet më të bukura të këtyre çantave.

Image

2. Çantat e thurura
Nëse do bëni zgjedhjen për një çantë të re, kini parasysh se me çantat e thurura do të dukeni shumë ‘trendy’.

Image

3. Çantat ‘over size’
Këto çanta jo vetëm që janë shumë praktike për ato vajza që janë të ngarkuara me shumë punë dhe duhet të mbledhin shumë gjëra në çantë, janë edhe një trend shumë i bukur për pranverën.

Image

4. Çantat lëkurë me ngjyrë të kuqerremtë
Këtë pranverë ndryshimi më i madh për çantat është më shumë tek ngjyrat dhe jo tek format. Çantat në ngjyrë të kuqerremtë do të zëvendësojnë çantat e zeza.

Image
Image

(Kosova Sot)

 

20 orë e 54 minuta më parë
20/01/19