Tone të kuqe, ezmere apo vjollce? - Femra - Kosova Sot
Tone të kuqe, ezmere apo vjollce?

Tone të kuqe, ezmere apo vjollce?

Buzëkuqi dhe bojëkuqi janë aleatë të bukurisë femërore për të cilat gjithmonë do të mund të gjendej vend në çantën tuaj të grimit. Më e rëndësishmja është se mund t’i kombinoni në mënyrë që ta theksoni më të bukurën në fytyrën tuaj. Kur të kombinoni dhe zbuloni ngjyrën e buzëkuqit me nuancë të bojëkuqit, më të lehtë do ta keni me grimin e syve dhe me ngjyrën e llakut në thonj. Nëse ju pëlqen buzëkuqi i kuq, mjafton të theksoni vetëm bronzues. Nuancat ezmere të bojëkuqit janë zgjedhje e shkëlqyeshme për buzëkuqin rozë të ndritshëm, derisa me ngjyra neutrale të buzëkuqit i shkojnë të gjitha nuancave të bojëkuqit. Nëse jeni adhurues i buzëkuqit në nuanca vjollcë dhe nuancat e verës së kuq nuk do të gaboni me tonet ezmere të bojëkuqit.

(Kosova Sot)

18 orë e 43 minuta më parë
16/01/19