- Femra - Kosova Sot
HARRONI XHINSET E GRISURA: KËTO JANË PANTALLONAT HIT PËR VITIN 2018

HARRONI XHINSET E GRISURA: KËTO JANË PANTALLONAT HIT PËR VITIN 2018

Shkojnë pothuajse me gjithç- ka! Pantallonat që nuk kishin edhe momentet e tyre të famës tash kanë çmendur botën dhe pothuajse nuk posedon femër që nuk i ka. Bëhet fjalë për pantallonat klasike me kuleç, e po ashtu mund të kombinohen edhe me një pallto të ngjashme. Por, edhe pse bëhet fjalë për veshje 'serioze', mirë shkojnë edhe me veshjen më të lehtë, e me rëndësi është vetëm t'i kombinoni. Ngjyra e hirtë i bën më të rehatshëm, përkundër dezenit me kuleç mund t'i kombinoni me xhinse. Sa u përket këpucëve, as aty nuk ekziston ndonjë rregull i veçantë, e në internet modelet i kombinojnë edhe me atlete, por gjithçka varet nga modeli, sepse vijnë modele të ndryshme, të gjera e të ngushta. Zgjidhni modelin tuaj të preferuar dhe kërceni në pantallonat hit. 

(Kosova Sot)

12 orë e 5 minuta më parë
19/02/19