Rikthehet moda: Modelet më të bukura të fundeve që do të ‘pushtojnë’ verën e 2018-ës - Femra - Kosova Sot
Rikthehet moda: Modelet më të bukura të fundeve që do të ‘pushtojnë’ verën e 2018-ës

Rikthehet moda: Modelet më të bukura të fundeve që do të ‘pushtojnë’ verën e 2018-ës

Çfarëdolloj stili të ndiqni gjatë verës, fundet për verën e 2018-ës do të përshtaten me shijet e të gjithave. Duke filluar nga fundet ‘max’ me lule shumëngjyrëshe, deri tek fundet ‘mini për verën e këtij viti do të keni shumë mundësi zgjedhjeje. Këtu do të gjeni disa modele shumë interesante, prandaj shikojini me vëmendje dhe shumë shpejt filloni blerjet ose kontrolloni në dollapet e mamit që vera t’u gjejë në formë dhe plot stil. 

(Kosova Sot)

 

15 orë e 35 minuta më parë
13/12/18