NË VEND TË HIJES, APLIKOJENI KËTË NË KAPAKUN E SYVE - Femra - Kosova Sot
NË VEND TË HIJES, APLIKOJENI KËTË NË KAPAKUN E SYVE

NË VEND TË HIJES, APLIKOJENI KËTË NË KAPAKUN E SYVE

Në botën e bukurisë shumë popullore janë hijet me shkëlqim që hapin sytë në njëfarë mënyre.

Nëse nuk e keni një të tillë, e dëshironi të arrini dukje që lë gjurmë, kjo shtetësi mundet t'ju hyjë në punë. Një bukuroshe nga interneti ka treguar se si me ndihmën e grimit dhe brushës mund t'i theksoni sytë tuaj. Provojini këto fshehtësi, nuk do të jeni pishman.

VAZELINË NË VEND TË HIJES

Në vend të hijes me shkëlqim apo prajmerit, i cili do t'i ndriçonte kapakët tuaj të syve, mund të përdorni vazelinë.

Përgatitja:

Aplikoni pak vazelinë në kapakët e syve. Kujdes, aplikoni hijen dhe me brushë përzieni përbërësit. 

(Kosova Sot)

 

21 orë e 12 minuta më parë
19/12/18