Heqja e dhjamit nga nën-lëkura - Femra - Kosova Sot
Heqja e dhjamit nga nën-lëkura

Heqja e dhjamit nga nën-lëkura

Nuk ka dyshime se kjo metodë funksionon, në veçanti për ata që janë të prirë të kenë xhepat kokëfortë të yndyrës. Por është një operacion i madh, që me vete përbën rrezik derisa dikur kishte dhimbje. Por tani ka një mënyrë tjetër. Tretmanët radiofrekuent me të madhe e kanë pushtuar industrinë e estetikës pasi që janë duke ofruar një tretman komplet pa asnjë dhimbje të vetme për reduktimin e yndyrës. Tretmanët radiofrekuent si “VanquishME” prej “BTL Aesthetics” veprojnë duke emetuar radiofrekuencë për të dërguar nxehtësi nën sipërfaqen e lëkurës dhe vrasin qelizat yndyrore thellë nën lëkurë. Pastaj, kur qelizat yndyrore të janë shkatërruar dhe eliminuar nga trupi, ato janë zhdukur përgjithmonë – që do të thotë se rezultatet janë të përhershme.

Kohëzgjatja e tretmanit: 30 – 45 minuta

Çmimi: Çmimi dallon varësisht nga klinikat e ndryshme, por mesatarisht kushton rreth 450 euro.

(Kosova Sot)

10 orë e 54 minuta më parë
11/12/18