Nëse doni që t'iu rriten thonjtë më shpejt, provojeni këtë recetë - Femra - Kosova Sot
Nëse doni që t

Nëse doni që t'iu rriten thonjtë më shpejt, provojeni këtë recetë

S humica e femrave bartin llak të xhelatinës, i cili është i bukur, por i shkatërron thonjtë. Për këtë shkak, nëse doni që sa më shpejt ta përtërini pllakën e thoit, por edhe t'i forconi thonjtë, atëherë provojeni recetën në vazhdim. Ndrydheni një thelb të hudhrës dhe përziejeni me lëngun e një limoni,raporton Gazeta Kosova Sot

Futni duart në atë përzierje dhe mbani për dhjetë minuta, e më pas futni në një enë tjetër, ku keni qitur vaj të ullirit, ku duhet t'i mbani për 15 minuta. Bëjeni këtë të paktën dy herë në javë dhe do të keni thonj të gjatë dhe të bukur

(Kosova Sot)

17 orë e 53 minuta më parë
15/12/18