Trendët e manikyrit që na kanë kthyer në të nëntëdhjetat

  • 11 prill 2019 - 10:13
Trendët e manikyrit që na kanë kthyer në të nëntëdhjetat

Me sa duket trendët në lyerjen e thonjve, e sidomos kur bëhet fjalë për ”nail art”, kurrë nuk kanë qenë më të larmishëm. Dhe, derisa disa zonjave kjo u pëlqen, sepse pëlqejnë të eksperimentojnë, të tjerat më me dëshirojnë ju qëndrojnë besnike klasike nuancave neutrale pastele, ose llakut të kuq në thonj.

E kësaj radhe, sidomos në sy, kanë rënë dezen të manikyrit që kujtojnë në stilin e viteve të nëntëdhjeta. Të nëntëdhjetat vërtet ishin periudhë specifike në fushën e trendëve të modës dhe bukurisë.

Një nga shembujt që ua dëshmojnë këtë janë edhe aktualisht trendët e manikyrit. Një është e sigurt se motivet e kafshëve janë një nga shenjat mbrojtëse të viteve të nëntëdhjeta, sidomos kur moda është në pyetje, e kësaj radhe edhe dezenët që dominojnë në artin e thonjve.

Image

Së pari, motivi klasik i kafshëve me ngjyrë kafe - të zezë.

Kombinimi që për shumicën mund të jetë shumë interesant – motivet e kafshëve, krahasuar me ngjyrën e verdhë, mund të jetë shumë efektiv. Sidomos kur në pyetje janë thonjtë e gjatë.

Image

Ose diçka krejt ndryshe. Motivet e kafshëve në këto nuanca mund të duken bukur edhe me, të themi, nuancat e kuqe dhe të gjelbra kur ngjyra e llakut është në pyetje.

Image

Nëse keni ende nevojë për frymëzim, ja edhe një foto.

Image

(Kosova Sot)