Zgjidhni një letër dhe shihni se çfarë këshille ka për ju

  • 18 maj 2019 - 15:22
Zgjidhni një letër dhe shihni se çfarë këshille ka për ju

 

Zgjidhni kartën që ju tërheq më shumë dhe gjeni këshilla që keni në dispozicion për ju!

Image

Nëse zgjodhët:

Letrën e parë

Kjo është një kohë e mirë për të bërë rezoluta. Merrni kohë për të medituar në ecjen tuaj të gjitha arritjet madje dhe humbjet. Çdo gjë vjen për t’ju mësuar diçka.

Letrën e dytë

Energjia e dashurisë është në një ekuilibër i përsosur në jetën tuaj. Kënaquni! Kurdo që të jetë e mundur, tregoni ndjenjat tuaja të dhembshurisë dhe dashurisë me ata që doni. Përqafoni dhe puthni me dashuri.

Letrën e tretë

Ju duhet të bëni gjëra më objektive, veçanërisht kur filloni diçka të re. Vendosini të gjitha pjesët në tavolinë dhe analizoni mënyrën më të mirë për të kthyer ambiciet tuaja në realitet. Por, kini kujdes, shmangni racionalizimin e tepërt në mënyrë që të mos humbni kohë.

(Kosova Sot Online)