Xhinsit që do të vishen në vitin 2019 dhe si t'i kombinoni

  • 28 maj 2019 - 16:16
Xhinsit që do të vishen në vitin 2019 dhe si t'i kombinoni

Ajo që është krejt e sigurt, është se në botën e modës nuk ekziston ndonjë skenar, as sezoni i modës kur xhinsit nuk janë në fokus. E, kur kjo gardërobë është në pyetje, xhinsit janë pjesë e gardërobës që kurrë nuk dalin nga moda

Shembull i vërtetë 'vintage' i xhinsive! Dhe duken shkëlqyeshëm në kombinim me një këmishë me kuleç dhe pallto të lehtë. 

Kombinim i ngjashëm në ngjyra të ndryshme dhe tone neutrale. Edhe ngjyra e ndritshme e teksasianeve, që përshtatet në krejt fazonin retro.

Xhinsit e zezë 'mum' dhe këmisha e bardhë mund të jenë zgjidhje ideale edhe kur stili i modës në punë është në pyetje. 

Edhe xhinsit e bardhë mund të jenë shumë interesant dhe shik.

Në fund edhe një model që thekson figurën tuaj, që hatashëm kombinohet me një këmishë teksasiane.

(Kosova Sot Online)