Tatuazh me simbolin infinit, kuptimi i vërtetë dhe disa ide për ta bërë atë origjinal

  • 07 qershor 2019 - 14:29
Tatuazh me simbolin infinit, kuptimi i vërtetë dhe disa ide për ta bërë atë origjinal

Ndër tatuazhet që janë zgjedhur më shpesh, kur doni të sillni gjithmonë një imazh mbi ju, ekziston pa dyshim tatuazhi infinit. Një figurë që transmeton një harmoni të caktuar dhe që pëlqehet përtej çdo gjëje, ndoshta edhe për shkak të simbolizmit që e ka dalluar gjithmonë.

Ky dizajn, në fakt, zgjidhet gjithnjë e më shumë nga burrat dhe gratë, si për thjeshtësinë e linjës dhe për kuptimin e thellë.

Kuptimi                                    

Ky tatuazh ka një kuptim shumë të rëndësishëm, prandaj ai është zgjedhur nga shumë njerëz dhe për tatuazhet e llojeve të ndryshme. Zbulimi i tij, ndonëse daton shumë herë më parë, ishte i lidhur me John Sallis i cili në 1655 i dha atij një kuptim të saktë.

(Kosova Sot Online)