10 stilet për prerje të flokëve gjatë stinës së vjeshtës

  • 10 gusht 2019 - 13:55
10 stilet për prerje të flokëve gjatë stinës së vjeshtës

Përsëri ka ardhur ajo stina e vitit kur keni nevojë për ta ndryshuar stilin tuaj të flokëve. Mënyrat që ju mundësojnë të dukeni si një person krejt ndryshe, jua paraqesim më poshtë

Flokët super të gjatë janë një theksim shtesë me balluke dhe shtresa të gjata që ju zbukurojnë gjithandej. Flokët pa maja, fytyrës suaj i japin një iluzion të flokëve të trasha. 

Prerja e flokëve me stil "pirie", është themeli i një fytyre mbrojtëse për të gjitha stilet e flokëve. 

Flokët me prerje të mesme duken shkëlqyeshëm, dhe dukjen tuaj e sjellin në qendër të vëmendjes. 

Flokët e valëzuar, butësisht të shthurur, duken shumë të bukur në flokë të gjatë. Prerja me stil "pirie" me balluke të gjata dhe me volum janë super stil që dallohen nga larg. Shtresat e gjata të flokëve të vendosur përpara, atyre u dhurojnë shkëlqim edhe një cilësi të voluminizuar. Edhe pse të shpeshta, stili i flokëve të shkurta edhe si kaçurrele tërheq vëmendjen.

Flokët e gjata të drejta, të ndara në mes, megjithëse stil klasik edhe më tutje posedon peshën e vet në stilin e flokëve për stinën e vjeshtës. Balluket e gjata, të kthyera nga anash, janë një stil komplet i prerjes  asimetrike të flokëve.

(Kosova Sot Online)