Dëshironi që fëmija juaj të jetë djalë? Ja këshillat që duhet të ndiqni sipas mjekëve

  • 10 gusht 2019 - 17:00
Dëshironi që fëmija juaj të jetë djalë? Ja këshillat që duhet të ndiqni sipas mjekëve

Ndonëse shpesh dëgjohet shprehja që “Kështu deshi Zoti” gjinia e fëmijës përcaktohet nga vetë prindërit. Mëse dëshironi që fëmija juaj të jetë djalë mjekët tregojnë këto tre këshilla.

1- Ushqimi

Një javë para se të ngeleni shtatzënë duhet të komsumoni disa produkte që rrisim Ph në organin gjenitial të femrës. Kjo sepse organi i femërs ka Ph acid dhe kormozomi Y kërkon kushte të favorshme për riprodhim. Ushqimet që këshillohen janë mishi i kuq, kërpudha, domate, patate.

2- Pozicioni

Duke qenë se Y (kromozomi mashkullor) është më i shpejtë duhet që penetrimi të jetë sa më i thellë në mënyrë që të ai të ketë më shumë përparësi. Këshillohet që femra të arrijë më parë orgazmën në mënyrë që t’i ndryshohet Ph

3- Dita e ovulimit

Dita e ovilimot është koha kur vezoret janë më aktive. Mjekët këshillojnë që nese dëshironi që fëmija juaj të jetë djalë të kryeni marrëdhënie seksuale atë ditë ose një ditë më pas. Dita e ovulimit është përafërsisht 14 ditë para ciklit menstrual.

(Kosova Sot Online)