Mbi 50% e njerëzve nuk i ndërrojnë mbathjet përditë

  • 17 gusht 2019 - 18:23
Mbi 50% e njerëzve nuk i ndërrojnë mbathjet përditë

Një studim i ri tronditës ka zbuluar se më shumë se gjysma e njerëzve nuk i ndërrojnë të brendshmet e tyre çdo ditë.

Sipas hulumtimit të prodhuesit të rrobave Tommy John, 45% e njerëzve veshin të njëjtat palë mbathjesh për dy ditë ose më gjatë.

Ndërkohë, një pjesë prej 13% e pranoi se ata kishin të veshur të njëjtat të brendshme për një javë ose më shumë.

Anketimi i 1000 amerikanëve zbuloi se ata janë 2.5 herë më shumë të prirur se gratë të veshin mbathjet e tyre për shtatë ditë ose më gjatë.

Ende nuk dihet nëse ky studim është 100% i besueshëm, pasi vetë kompania që e ka realizuar është prodhuese rrobash, përfshirë dhe të brendshmet. 

(Kosova Sot Online)