Trendet e 2019-ës: Ja çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të vishni akoma këtë vit

  • 22 gusht 2019 - 10:22
Trendet e 2019-ës: Ja çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të vishni akoma këtë vit

Viti 2019 solli trende të reja si në makeup, ashtu edhe në veshje. Ç’nuk na panë sytë nga blogeret e famshme, të cilat sollën kombinime të reja materialesh e ngjyrash, ndërsa ne po ju tregojmë më poshtë se çfarë ishte dhe çfarë nuk ishte në modë këtë vit.

Për ju që ende nuk i jeni bashkuar trendeve të fundit, ja çfarë duhet të keni parasysh:

Në modë:

Printet e kafshëve

Lëkura

Kostumet

Kominoshet e punës

Punimet artizanale

Jashtë mode:

Xhaketat oversize

Frudat

(Kosova Sot Online)