5 trendet e çantave të vjeshtës që i kanë fiksuar fashionistat që tani

  • 24 gusht 2019 - 14:54
5 trendet e çantave të vjeshtës që i kanë fiksuar fashionistat që tani

Dikush e pret vjeshtën për shiun melankolik, dikush për frutat e shijshme, dikush për sezonin e ri të shkollës a punës etj.

Ne e presim me padurim për trendet e reja të modës.

Në botën e modës, muaji shtator që shënon dhe ardhjen e vjeshtës përkon me lançimin e koleksioneve më të rëndësishme që përcaktojnë trendet jo vetëm për pjesën e mbetur të vitit, por edhe për një pjesë të mirë të vitit në vijim.

Ndaj dhe fashionistat ua  kanë vënë syrin që tani çantave më “in” të sezonit që këtë vjeshtë do të bëjnë namin.

Çantat e dorës

Çantat e pelushit

Çantat e strukturuara

Çantat e pazarit

Miniçantat

(Kosova Sot Online)