Përdorni krem për mbrojtje nga dielli!

  • 30 gusht 2019 - 08:23
Përdorni krem për mbrojtje nga dielli!

Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj rrezeve të diellit mund të shkaktojë plakje të parakohshme të lëkurës, rrudha dhe më e keqja, kancerin e lëkurës. Andaj edhe përdorimi i kremit për mbrojtje nga rrezet e diellit duhet të jetë i pashmangshëm, pa marrë parasysh stinën.

(Kosova Sot Online)