Kush është fëmija më i vogël? Zgjedhja juaj tregon se çfarë lloj mendimtari jeni

  • 11 shtator 2019 - 16:49
Kush është fëmija më i vogël? Zgjedhja juaj tregon se çfarë lloj mendimtari jeni

Testet e personalitetit përdoren për të kuptuar më mirë botën tonë të brendshme dhe disa aftësi të fshehura që nuk i keni vënë re më parë. Në këtë artikull ne ju ofrojmë diçka ndryshe nga testet e zakonshme: në imazhin më poshtë, ne do t’ju tregojmë 3 fëmijë, por njëri duket më i ri se të tjerët. Shihini dhe jepni një përgjigje, në bazë të zgjedhjes tuaj do të zbuloni se çfarë lloj mendimtari jeni!

Nëse mendoni se është fëmija nr. 1

Ju përkoni me 35% të popullsisë që ka zgjedhur opsionin e parë. Ju jeni me fat, pasi i përkisni grupit të mendimtarëve intuitiv. Kjo do të thotë që instinkti është një nga cilësitë që ju përcakton. Ju e dini kur duhet të veproni, cilat vendime janë të sakta dhe cilat jo. Ju rrallë bëni gabime dhe kjo ju bën një person të matur. Çdo mëngjes, sapo zgjoheni, ju mendoni se është e pamundur ta shpjegoni botën logjikisht, por gjithashtu mendoni se është plotësisht e padobishme. Gjëja më e mirë është të përballeni me jetën ashtu si vjen.

Sa i përket ndjenjave, ajo që ju karakterizon është sinqeriteti dhe ndershmëria. Sidoqoftë, kur merrni një vendim, zgjidhni nëse duhet të ndiqni zemrën apo trurin. Pothuajse gjithmonë zgjidhni zemrën, e cila i di të gjitha përgjigjet dhe nuk ju ka zhgënjyer kurrë. Ata përreth jush kanë një konsideratë të lartë për ju.

Nëse mendoni se është fëmija nr. 2

4 persona nga 10 besojnë se fëmija i dytë është më i vogli, kjo ka krijuar ata që përkufizohen: mendimtarë kompleks. Është një virtyt të jesh i tillë, pasi këta njerëz e dinë se cilat janë të mirat dhe të këqijat e secilit aspekt. Mund të duhet një kohë e gjatë për të marrë një vendim të rëndësishëm, por rezultati i shkëlqyer është i garantuar. Sa për botën në përgjithësi, ju mendoni se shumica e ngjarjeve nuk mund të shpjegohen logjikisht sepse ajo që ju rrethon është shumë komplekse për t’u shpjeguar. Për ju, nuk ka asgjë më të mirë se një ekuilibër mes logjikës, intuitës dhe arsyes. Kombinimi është i pranishëm në mendjen tuaj dhe kjo ju bën shumë të mençur.

Nëse mendoni se është fëmija nr. 3

25% e personave që kanë bërë testin thonë se fëmija i fundit është më i vogël nga të tjerët. Kjo do të thotë që ju jeni një mendimtar logjik. Kur përballeni me një problem, merrni vendime bazuar në arsyetim. Logjika do t’ju ndihmojë të përmbushni të gjitha dëshirat tuaja. Një nga virtytet tuaja kryesore është udhëheqja. Kolegët tuaj ju shohin si një person karizmatik dhe me dhurata të shkëlqyera për një situatë.

Ju keni një kulturë të shkëlqyeshme dhe kjo do t’ju lejojë të lidheni në mënyrën më të mirë të mundshme me ata rreth jush. Ata rreth jush njohin talentin tuaj dhe ndjehen të lumtur që janë pjesë e rrethit tuaj të miqve.

(Kosova Sot Online)