Vjeshtë 2019, disa nga veshjet më në modë

  • 15 shtator 2019 - 16:18
Vjeshtë 2019, disa nga veshjet më në modë

Formale ose rastësore, i shkurtër, i gjatë apo i mesëm, rrugë apo e gjatë, e përpunuar ose pa bujë, fustani mbetet një nga veshjet më të dashura për të gjitha stinët dhe eventet.

Nuk ka shumë rregulla kur bëhet fjalë për të zgjedhur veshjen e duhur apo edhe atë të gabuar. 

Më poshtë janë renditur disa nga veshjet më të përshtatshme për vjeshtën e ardhshme. 

(Kosova Sot Online)