Këta janë personat më të mëdhenj dhe më të shkurtër në botë

  • 23 shtator 2019 - 14:12
Këta janë personat më të mëdhenj dhe më të shkurtër në botë

Si është moti andej nga ju? Luani basketboll apo keni qenë gjithmonë kaq i gjatë? Ky është vetëm një grumbull i fotove të njerëzve më të gjatë në botë por nuk janë të vetmit.

Çfarë është edhe më e habitshme dhe shumë interesante është se kur një person i gjatë vendoset pranë një të shkurtri atëherë njëri prej tyre rrezikojnë të ngjajë si një xhuxh.

Dhe kjo shpesh krijon situata komike kur njerëzit e gjatë duken si gjigantë të përrallave (ose si Hagrid nga Harry Potter) dhe njerëzit e shkurtër fillojnë të ngjajnë me hobit nga ‘Mbreti i Unazave’. 

Për të ndriçuar javën tuaj me humor, ‘Bored Panda’ kaloi shumë kohë duke mbledhur një mori fotosh të tilla interesante.

(Kosova Sot Online)