Shtatë ngjyrat më të mira për vjeshtë

  • 27 shtator 2019 - 18:45
Shtatë ngjyrat më të mira për vjeshtë

Moda transformohet dhe ndryshimet që bëhen në mënyrë të shpejtë nganjëherë na e bëjnë mjaft të vështirë për të mos humbur në shumëllojshmërinë e produkteve të reja

Ju mund të mendoni se jeni duke u veshur sipas modës së fundit tani, por para se ju ta kuptoni moda e fundit mund të kalojë në një drejtim plotësisht tjetër.

1. E gjelbër e mbyllët

2. Rozë

3. E kaltër e mbylltë

4. Vishnje

5. Të gjitha hijet e ngjyrës së portokalltë

6. Vjollcë dhe e jorgovantë

7. E kaltër mbretërore

(Kosova Sot Online)