Ngjyrat e buzëkuqëve më in për këtë vjeshtë

  • 05 tetor 2019 - 15:15
Ngjyrat e buzëkuqëve më in për këtë vjeshtë

Gjatë kësaj periudhe ju kemi treguar disa nga trendet më të përhapura të veshjeve për këtë sezon të ri dhe shpresojmë t’i mbani mend.

Megjithatë secila nga veshjet kërkon një grim të përshtatshëm dhe ngjyra e buzëve është më e rëndësishmja.

Sigurisht që gjatë vjeshtës ngjyrat e buzëve duhen më të errëta dhe këto janë 5 ngjyrat më in të cilat duhet të guxoni t’i provoni.

E kuqe pa mat

Vishnje e errët mat

Kafja në të gjitha nuancat

Lejla në mavi

Portokalli e errët

(Kosova Sot Online)