Çizmet nga mëndafshi: Shkëlqeni si Rihanna apo Kourtney Kardashian

  • 05 tetor 2019 - 19:17
Çizmet nga mëndafshi: Shkëlqeni si Rihanna apo Kourtney Kardashian

Është koha që përmes çizmeve tuaja të lini gjurmë kudo që të shfaqeni Çizmet kadife për momentin janë trendi më i madh i këpucëve në botë, sidomos në këtë sezon. Mu për këtë arsye, çizmet tuaja nga lëkura, me ngjyrë të zezë apo ngjyrë kafeje, të shkurta apo edhe me modelin me majë, duhet t'i merrni dhe t'i ktheni prapa në dollapin tuaj.

Është koha që përmes çizmeve tuaja të lini gjurmë kudo që të shfaqeni. Pa marrë parasysh nëse preferoni një palë të tilla sikur që ka mbathur Rihanna apo të tilla e të gjata sipër gjurit, si të bukuroshes Kourtney Kardashian, ka edhe stile të tjera dhe jemi të bindur që edhe ju do të shkëlqeni në një palë të tilla. 

(Kosova Sot Online)