Këshillat e vetme për të pasur gjoks të bukur

  • 12 tetor 2019 - 18:10
Këshillat e vetme për të pasur gjoks të bukur

Nëse nuk jeni të kënaqura me mënyrën se si ju duket gjoksi, atëherë ky shqetësim nuk do largohet nëse nuk i gjeni zgjidhje. Kam dëgjuar shumë herë se është e pamundur ti “gjallërosh” me anë të ushtrimeve dhe palestrës, por unë mund t'ju them se është e mundur dhe do ju jap një listë të asaj që vërtet funksionon.

Stërvitja

Vendoseni shpinën në një stol (përdorni shtratin tuaj nëse nuk keni akses një stol)

Mbani një peshë prej 5 kilesh në secilën dorë

Ngrini krahët drejt mbi gjoksin tuaj

Pastaj, ulini ato në anët tuaja aq sa mundeni, ashtu si të ishit  një aeroplan

Tani ngrihini ato përsëri, mbrapa mbi gjoksin tënd

Përsëriteni

Ju do të bëni 3 grupe prej 10 prej tyre çdo ditë . Kjo është për muskujt nën gjoksin, në gjoksin tuaj të sipërm, dhe në zonën poshtë krahëve. Në rreth një muaj, do të filloni të shihni ndryshimin!

Përbërësi i vetëm për këtë është vaji i ullirit

Vendos në shtratin tënd, disa jastëk prapa shpinës. Vendosni vajin në në duart tuaja dhe ferkoini së bashku. Vendosni një dorë në secilën gji dhe bëni qarqe të vogla rreth të dyve në një lëvizje masazhi. Bëni rreth 10 qarqe rreth secilës gji dhe jeni gati!Nëse keni shumë vaj të tepërt, mund ta hiqni atë me një peshqir, por lini pak, sepse vaji e bën lëkurën tuaj më elastike.Bëjeni këtë përditë ose të paktën 3 herë në javë dhe kjo do e bëjë gjoksin tuaj më të qëndrueshëm.

(Kosova Sot Online)