Për buzë të kuqe sensuale

  • 14 tetor 2019 - 18:04
Për buzë të kuqe sensuale

Buzë të kuqe, sensuale dhe seksi. Është e saktë se pamja e vërtetë për buzë të kuqe arrihet me vështirësi. Gjithmonë mund të vendosni më shumë buzëkuq ose më pak sesa duhet në buzët tuaja.

Madje mund të dukeni edhe qesharake nëse nuk dini të vendosni si duhet buzëkuqin, madje edhe nëse nuk i dini triqet e vogla që fshihen për të arritur një pamje perfekte të buzëve.

Për sot ju duhet laps i kuq, një nuancë më i errët se buzëkuqi, buzëkuq (ngjyrë e kuqe), korrektor për fytyrë. Shikojeni vajzën në video, si dhe këshillat e saj, që të arrini pamjen e dëshiruar. Provojeni dhe pastaj na thoni a ia dolët mbanë.

(Kosova Sot Online)