Zbulohet sekreti: Ja këshillat për veshjen ideale

  • 11 nëntor 2019 - 17:33
Zbulohet sekreti: Ja këshillat për veshjen ideale

Keni bisedë të rëndësishme për punë, por nuk jeni të sigurta se çfarë të vishni?

Përshtypja e parë që e lini ka rëndësi të madhe, aq më parë sot kur përshtypja krijohet në bazë të asaj se çka keni veshur për rastin e caktuar.

Për punë në ambientin kreativ është me rëndësi të tregoni personalitetin tuaj, por që njëkohësisht të dukeni e harmonishme dhe e veshur mirë.

Shmangni rrobat  të cilat shfaqin ndjenjën e seriozitetit dhe kombinimit tuaj shtoni printe, stoli luksoze ose plotësojeni me këpucë interesante.

Nëse keni të caktuar intervistën në firmë agjencie, investoni para në blerjen e veshjeve femërore, elegante, të cilat do t’i kombinoni me bluzën me ngjyrë e cila do ta thyejë monotoninë.

Nëse megjithatë nuk keni veshje të tilla, zgjidhni fustanin me ngjyrë neutrale me të cilin do të lini përshtypje të një profesionisteje me këpucë me taka apo me çizme deri te gjunjët.

Dukja rinore, relaksuese është e përshtatshme për karrierën në ambientin fillestar.

Për sukses në intervistën e këtillë, vishuni ashtu që së paku me diçka të dalloheni nga të tjerët, qoftë kur është fjala për fundin me ngjyrë të zjarrtë, stoli luksoze apo xhaketa interesante prej lëkure, ka rëndësi të madhe që të tërhiqni vëmendjen e punëdhënësve.

Mos harroni rregullën e modës nr. 1: zgjidhni rrobat në të cilat ndiheni rehat dhe këndshëm. Nuk ekziston asgjë që tregon më shumë vetëbesimin tuaj nga ajo kur ju ndiheni rehat në veshjen tuaj.


(Kosova Sot Online)