Si të kujdesemi për flokët kaçurrela!

  • 30 nëntor 2019 - 18:12
Si të kujdesemi për flokët kaçurrela!

Nuk është e gjitha meritë e nënës natyrë, sepse një kokë me flokë të bukur, është rezultat i një kujdesi të vazhdueshëm. Sigurisht, nuk dua të mohoj se ka femra me fat, kaçurrelat e të cilave janë të përsosura pas një larje të thjeshtë, por le të themi të vërtetën, këto janë shumë pak.

Pothuajse të gjitha ne duhet të lodhemi që të marrim rezultate të kënaqshme, flokë plotësisht të dendura, të shëndetshme dhe me shkëlqim.

(Kosova Sot Online)