6 gjëra, të cilat i kuptojnë vetëm ata që provojnë të humbasin peshë

  • 01 dhjetor 2019 - 17:42
6 gjëra, të cilat i kuptojnë vetëm ata që provojnë të humbasin peshë

Humbja e peshës është një prej preokupimeve të shoqërisë së sotme, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për përmirësim të shëndetit apo për dukje më të mirë. Me të ushqyer të duhur, aktivitet fizik, gjumë të mjaftueshëm dhe mënyrë të duhur të të jetuar mund të arrihet gjithçka. Nëse përpiqeni që të humbni peshë, duhet ta dini...

1... se duhet të keni kujdes me ushqimet që hani dhe se duhet të shmangni shumë prej tyre.

2... se është sfidë e madhe që t’u rezistoni ushqimit dhe ëmbëlsirave që gjenden në të gjitha anët.

3... se beteja emocionale është e njëjtë sikur edhe beteja fizike.

4... se secili tejkalim që ka të bëjë me ushqimin është i zmadhuar.

5... se jo secili organizëm është i njëjtë dhe se ka gjasa që t’ju duhet që të bëni më shumë se dikush tjetër për t’i arritur rezultatet e dëshiruara.

6... se duhet që ta reduktoni joshjen që e sjell aroma e ushqimit të cilin e konsumojnë të tjerë.


(Kosova Sot Online)