Veshjet me ngjyrë të bardhë në trend

  • 09 dhjetor 2019 - 17:14
Veshjet me ngjyrë të bardhë në trend

Askush nuk e ka shkruar askund për rregullat e ngjyrave gjatë sezonave.

Fatmirësisht, moda kurrë nuk luan në bazë  të rregullave- dhe as ne nuk e bëjmë këtë gjë, raporton “Cosmopolitan”.

Përderisa, ditët e nxehta janë të mbushura me ngjyra të ngrohta dhe të ndryshme – ju padyshim që nuk duhet t’i hiqni qafe këto ngjyra edhe gjatë sezonave tjera, e sidomos të bardhën dhe atë kafeje.

Këtu gjeni veshjet të bardha më në trend për sezonat që po afrohen. 

(Kosova Sot Online)