Mënyra më e mirë për të pastruar tualetin

  • 01 shkurt 2020 - 13:15
Mënyra më e mirë për të pastruar tualetin

Një nënë austarliane na befasoi me idenë e saj për të pastruar tualetin.

Zakonisht prindërit mund ta kuptojnë këtë situatë. Fëmijët janë ata që në të shumtën e rasteve shkaktojnë rrëmujë në shtëpi dhe tualet.

Një nënë nga Australia ka gjetur një ide fantastike për të pastruar tualetin me shkumën e rrojës, raporton “7news”.

E gjitha që duhet të bëni është të shpërndani shkumën rreth tualetit duke e lënë të qëndrojë 10 deri në 30 minuta, më pas pastrojeni me ujë të nxehtë.

Përveç pastërtisë shkuma e rrojës lëshon edhe një aromë të mirë në tualet. 

(Kosova Sot Online)